Kenneth Lidström Bygg

Hallands län

Information

510131-XXXX är organisationsnummer för företaget Kenneth Lidström Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kenneth Lidström Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Kenneth Lidström Bygg finns i.

Kenneth Lidström Bygg har varit registrerat sedan 1992-07-16 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kenneth Lidström Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Kenneth Lidström Bygg är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Kenneth Lidström Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kenneth Lidström Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0340-91180 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet, försäljning av byggnadsmaterial samt för- valtning av fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kenneth Lidström Bygg och det är Lidström, Kenneth som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,