Lin o Lavendel, Kultur o Hantverk

Hallands län

Information

Lin o Lavendel, Kultur o Hantverk är ett av många verksamheter som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Lin o Lavendel, Kultur o Hantverk finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lin o Lavendel, Kultur o Hantverk som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1998-05-29.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lin o Lavendel, Kultur o Hantverk så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Falkenberg arbetar för att verksamheter som Lin o Lavendel, Kultur o Hantverk ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lin o Lavendel, Kultur o Hantverk. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Kultur och hantverksgård. Tillverkning av och handel med konst och hantverk, traditionellt och med datateknik. Reparation av och handel med antikviteter, begagnade och nya kläder. Odling och handel med kulturväxter. Tillverkning av naturkosmetika. Djurhållning för tillverkning och handel av garn och skinnprodukter. Jakt och fiske för tillverkning och handel av skinnprodukter. Kursverksamhet med övernattning, mat resor och ridturer. Hästhållning för ridturer. Musikaftnar. Utställning av produkterna med kaffeservering. Förlag och tryckeri för trycksaker och litteratur. Försäljning på postorder. Cykel- och kanotturer i bygden på kultur- och naturaftnar med övernattning utomhus.

Firmatecknare för Lin o Lavendel, Kultur o Hantverk är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lin o Lavendel, Kultur o Hantverk och det är följande personer, Carnefjord, Ulla Mary Eleonor som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Lin o Lavendel, Kultur o Hantverk är 510711-XXXX.