Boffens Fordonsteknik

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Falkenberg och Boffens Fordonsteknik är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Boffens Fordonsteknik är ett av dem. Statusen för Boffens Fordonsteknik är att Bolaget är aktivt.

Boffens Fordonsteknik är ett Enskild firma och skapades 1983-07-07. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Boffens Fordonsteknik ska trivas.

Boffens Fordonsteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fordonsreparationer och påbyggnader av liftar samt därmed för- enlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Boffens Fordonsteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Boffens Fordonsteknik och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Boffens Fordonsteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-83880.

.

De som är på något sätt har med Boffens Fordonsteknik är Bengtsson, Bengt Johnny som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Boffens Fordonsteknik har 531203-XXXX som sitt organisationsnummer.