BD Skrivservice Britt Dyrendahl

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Falkenberg och BD Skrivservice Britt Dyrendahl är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och BD Skrivservice Britt Dyrendahl är ett av dem. Statusen för BD Skrivservice Britt Dyrendahl är att Bolaget är aktivt.

BD Skrivservice Britt Dyrendahl är ett Enskild firma och skapades 1987-09-11. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där företaget finns i jobbar för att företag som BD Skrivservice Britt Dyrendahl ska trivas.

BD Skrivservice Britt Dyrendahl är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Skrivbyrå: Maskinsksrivnings- och översättningsarbeten, han- delskorrespondens, sekreteraruppgifter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BD Skrivservice Britt Dyrendahl är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är BD Skrivservice Britt Dyrendahl och det finns flera företag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med BD Skrivservice Britt Dyrendahl så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-40707.

.

De som är på något sätt har med BD Skrivservice Britt Dyrendahl är Dyrendahl, Britt Eivor som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, Dyrendahl, Lars Magnus Larsson som är född 1954 och har titeln Prokurist, .

BD Skrivservice Britt Dyrendahl har 540216-XXXX som sitt organisationsnummer.