Carijans Bygg

Hallands län

Information

540503-XXXX är organisationsnummer för bolaget Carijans Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carijans Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Carijans Bygg finns i.

Carijans Bygg har varit registrerat sedan 2007-10-19 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carijans Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-11.

Carijans Bygg är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Carijans Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Carijans Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0346-770008 eller genom brev på följande adress:

Mindre tillbyggnader och reparationer av byggnader

Det finns olika personer som har en koppling med Carijans Bygg och det är Karlsson, Jan Gunnar Christer som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,