KW:s Entreprenad

Hallands län

Information

550925-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KW:s Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KW:s Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som KW:s Entreprenad finns i.

KW:s Entreprenad har varit registrerat sedan 2007-02-05 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för KW:s Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

KW:s Entreprenad är och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för KW:s Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med KW:s Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 0346-60688 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadarbeten gällande bygganläggning, markarbeten och grönytor samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KW:s Entreprenad och det är Wennerstrand, Krister Stig Erik som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,