Berte Qvarnaktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Berte Qvarnaktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Falkenberg här finns det många olika Aktiebolag. Berte Qvarnaktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Falkenberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Berte Qvarnaktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556001-7781.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0346-715200 alternativt besöka eller skicka post till Berte Qvarnaktiebolag på följande adress Berte Qvarn 201, 310 50, Slöinge.

Berte Qvarnaktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Berte Qvarnaktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Stenström, Per Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Frid, Rolf Erik som är född 1955 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jordbruk och kvarnrörelse och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom.