Falk-Läder Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Falk-Läder Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Falk-Läder Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Falk-Läder Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Falk-Läder Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1926-04-07. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Falk-Läder Aktiebolag ska trivas.

Falk-Läder Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel med läder och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Falk-Läder Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Falk-Läder Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Falk-Läder Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-14280.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nordström, Björn Bengt Gustaf.

De som är på något sätt har med Falk-Läder Aktiebolag är Nordström, Björn Bengt Gustaf som är född 1957 och har titeln VD, Nordström, Björn Bengt Gustaf som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Helen Margareta Roxona som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredriksson, Carl-Johan Anders Bengt som är född 1973 och har titeln Suppleant, Nordström, Niklas Björn Gustaf som är född 1985 och har titeln Suppleant, Andersson, Kurt Axel som är född 1948 och har titeln RevisorAhlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Falk-Läder Aktiebolag har 556024-7966 som sitt organisationsnummer.