Fegens Sågverk AB

Hallands län

Information

Fegens Sågverk AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Fegens Sågverk AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fegens Sågverk AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Fegens Sågverk AB har haft sedan 1994-01-01. Fegens Sågverk AB har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fegens Sågverk AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sågg. 8, 333 31, Smålandsstenar men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0371-33330.

Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fegens Sågverk AB Privat, ej börsnoterat.

Fegens Sågverk AB har idag 556080-4857 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Lars Bertil -Andersson, Sven Mikael är den som för stunden ansvarar för Fegens Sågverk AB

Bolaget skall driva sågverksrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Fegens Sågverk AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Sven Mikael som är född 1963 och har titeln VD, Andersson, Sven Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna Lisa som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.