Hängrännan invest AB

Hallands län

Information

556080-8809 är organisationsnummer för bolaget Hängrännan invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hängrännan invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Hängrännan invest AB finns i.

Hängrännan invest AB har varit registrerat sedan 1961-12-01 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hängrännan invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hängrännan invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hängrännan invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hängrännan invest AB så kan ni göra det på telefon genom 0346-82594 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall driva handel med textiler, idka ekonomisk konsultverksamhet samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom ävensom därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Hängrännan invest AB och det är Johansson, Erik Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sigurd Ingemar som är född 1918 och har titeln Suppleant, Larsson, Linda Viktoria som är född 1976 och har titeln Revisor,