Falkenbergs Stormarknad AB (Ica Kvantum)

Hallands län

Information

Falkenbergs Stormarknad AB (Ica Kvantum) hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Falkenbergs Stormarknad AB (Ica Kvantum) finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Falkenbergs Stormarknad AB (Ica Kvantum) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Falkenbergs Stormarknad AB (Ica Kvantum) har haft sedan 2003-10-16. Falkenbergs Stormarknad AB (Ica Kvantum) har funnits sedan och 2003-10-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Falkenbergs Stormarknad AB (Ica Kvantum) så kan ni göra det genom att skicka er post till Sandg. 34, 311 34, Falkenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0346-48700.

Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Falkenbergs Stormarknad AB (Ica Kvantum) Privat, ej börsnoterat.

Falkenbergs Stormarknad AB (Ica Kvantum) har idag 556085-0785 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Persson, Ulf Åke Ragnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Falkenbergs Stormarknad AB (Ica Kvantum)

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

I Falkenbergs Stormarknad AB (Ica Kvantum) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Ulf Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln VD, Persson, Ulf Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Matts Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindahl, Per Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Conny Göran som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Åke Lennart som är född 1959 och har titeln RevisorHolmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Partille Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.