Aktiebolaget Okome Träindustri

Hallands län

Information

556089-9600 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Okome Träindustri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Okome Träindustri är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Aktiebolaget Okome Träindustri finns i.

Aktiebolaget Okome Träindustri har varit registrerat sedan 1963-11-13 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Okome Träindustri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Okome Träindustri är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Okome Träindustri är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Okome Träindustri så kan ni göra det på telefon genom 0346-25061 eller genom brev på följande adress:
Ätraforsv. 25, 310 60, Ullared

Bolaget skall bedriva produktion av och handel med trävaror, byggnadsmaterial, bark, cellulosaflis, reducerflis, kutterspån samt sågspån och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Okome Träindustri och det är Persson, Jan Erik som är född 1964 och har titeln VD, Persson, Jan Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Sven-Erik Göte som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlberg, Gunnar Ingvar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Bengt Anders som är född 1964 och har titeln Suppleant, Persson, Sven Martin som är född 1966 och har titeln SuppleantAndersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Zell, Ivar Peter som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor