Owens-Corning Sweden Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall tillverka och försälja glasfiberprodukter samt bedriva med förestående verksamhet sammanhängande rörelse ävensom förvärva och förvalta aktier och andelar i andra företag.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Owens-Corning Sweden Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Owens-Corning Sweden Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1968-04-09 så skapades Owens-Corning Sweden Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Owens-Corning Sweden Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Owens-Corning Sweden Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556116-3360 är organisationsnummret för bolaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Owens-Corning Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Owens-Corning Sweden Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0346-85800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Owens-Corning Sweden Aktiebolag är de Hevesy, Stefan George Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fraiture, Hubert Pierre Joseph Francois som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lamirault, Quentin Sylvain Tanguy som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Götenfelt, Nils Magnus som är född 1963 och har titeln Revisor, Andersson, Hans Christer Viking som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.