Aktiebolaget Falkenbergs Plåtslageri

Hallands län

Information

556121-9170 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Falkenbergs Plåtslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Falkenbergs Plåtslageri är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Aktiebolaget Falkenbergs Plåtslageri finns i.

Aktiebolaget Falkenbergs Plåtslageri har varit registrerat sedan 1968-12-18 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Falkenbergs Plåtslageri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Falkenbergs Plåtslageri är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Falkenbergs Plåtslageri är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Falkenbergs Plåtslageri så kan ni göra det på telefon genom 0346-12853 eller genom brev på följande adress:
Kvekatorpsv. 28, 311 32, Falkenberg

Bolaget skall driva plåtslagerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Falkenbergs Plåtslageri och det är Unosson, Mats Henrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Kjell-Anders Joakim som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Unosson, Mats Uno som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor,