Aktiebolaget Falkenbergs Mekaniska Verkstad

Hallands län

Information

556132-6363 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Falkenbergs Mekaniska Verkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Falkenbergs Mekaniska Verkstad är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Aktiebolaget Falkenbergs Mekaniska Verkstad finns i.

Aktiebolaget Falkenbergs Mekaniska Verkstad har varit registrerat sedan 1970-01-27 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Falkenbergs Mekaniska Verkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Falkenbergs Mekaniska Verkstad är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Falkenbergs Mekaniska Verkstad är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Falkenbergs Mekaniska Verkstad så kan ni göra det på telefon genom 0346-17280 eller genom brev på följande adress:
Badhusv. 55, 311 32, Falkenberg

Bolaget skall bedriva mekanisk industri och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Falkenbergs Mekaniska Verkstad och det är Karlsson, Bengt Stefan som är född 1971 och har titeln VD, Karlsson, Bengt Stefan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Boman, Nils Gunnar Ronny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Anna-Lena Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor