Slöinge Fritidscenter Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall försälja fritidsartiklar, husvagnar och bilar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Slöinge Fritidscenter Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Slöinge Fritidscenter Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1970-03-10 så skapades Slöinge Fritidscenter Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Slöinge Fritidscenter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Slöinge Fritidscenter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556133-9077 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falkenberg.

Just nu är Slöinge Fritidscenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Slöinge Fritidscenter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0346-40550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Slöinge Fritidscenter Aktiebolag är Johansson, Vig Åke Lennart som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Inga-Lill Elisabet som är född 1942 och har titeln Suppleant, Johansson, Claes Tomas som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .