Falkenbergs Värmeteknik Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Falkenbergs Värmeteknik Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Falkenbergs Värmeteknik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Falkenbergs Värmeteknik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Falkenbergs Värmeteknik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-04-06. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Falkenbergs Värmeteknik Aktiebolag ska trivas.

Falkenbergs Värmeteknik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra VVS-installationer samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Falkenbergs Värmeteknik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Falkenbergs Värmeteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Falkenbergs Värmeteknik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-84555.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Falkenbergs Värmeteknik Aktiebolag är Jönsson, Ulf Karl Gustaf som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Christoffer Karl-Gustav som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Kjell Conny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Andersson, Kurt Axel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, HGM Revision AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Falkenbergs Värmeteknik Aktiebolag har 556134-5744 som sitt organisationsnummer.