Släryds Grus & Entreprenad Aktiebolag

Hallands län

Information

556145-8877 är organisationsnummer för bolaget Släryds Grus & Entreprenad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Släryds Grus & Entreprenad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Släryds Grus & Entreprenad Aktiebolag finns i.

Släryds Grus & Entreprenad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-04-19 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Släryds Grus & Entreprenad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Släryds Grus & Entreprenad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Släryds Grus & Entreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Släryds Grus & Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-37123 eller genom brev på följande adress:
Obbhult 1, 430 16, Rolfstorp

Bolaget skall driva handel med sten-, grus- och jordmaterial ävensom driva handel med motorfordon, entreprenadmaskiner och indutrimaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Släryds Grus & Entreprenad Aktiebolag och det är Abrahamsson, Björn Christer som är född 1965 och har titeln VD, Abrahamsson, Björn Christer som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Forkstam, Bo Oscar Östen som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ringdahl, Daniel Gustaf Manfred som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Carl Michael som är född 1955 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorBlom, Eva Mari som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor,