Aktiebolaget Skogstorps Ytbehandling

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Aktiebolaget Skogstorps Ytbehandling. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Falkenberg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Skogstorps Ytbehandling tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Falkenberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Skogstorps Ytbehandling är momsregistrerat sedan1977-01-01 och har organisationsnummer 556152-9719.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0346-49800 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Skogstorps Ytbehandling på följande adress Smedjeholm 202, 311 91, Falkenberg.

Aktiebolaget Skogstorps Ytbehandling är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Skogstorps Ytbehandling så sitter följande personer i styrelsen: , Holmberg, Lisbeth Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva industriell verksamhet, främst inom galvanisk ytbehandling, och därmed förenlig verksamhet.