Aktiebolaget Delta Motorcyklar i Falkenberg

Hallands län

Information

I Falkenberg finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Delta Motorcyklar i Falkenberg. Det finns flera företag som liknar Aktiebolaget Delta Motorcyklar i Falkenberg i Hallands län. Falkenberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Aktiebolaget Delta Motorcyklar i Falkenberg är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1972-02-21 så har Aktiebolaget Delta Motorcyklar i Falkenberg varit registrerat och sedan 1973-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Delta Motorcyklar i Falkenberg Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Delta Motorcyklar i Falkenberg så kan man gör det genom att posta ett brev till Olovsbolinjen 95C, 311 91, Falkenberg. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Delta Motorcyklar i Falkenberg så kan ni göra det på 0346-17838.

Bolaget skall bedriva reparation och försäljning av motrcyklar jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lagerblad, Bengt som är född 1942 och har titeln Extern firmatecknare, Lagerblad, Laila Juliana som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Klippinge, Per Christian som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hall, Jörgen Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Hall Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lagerblad, Bengt -Lagerblad, Laila Juliana .

Aktiebolaget Delta Motorcyklar i Falkenberg har 556158-8863 som sitt organisationsnummer.