Industriaktiebolaget Polyester Betong

Hallands län

Information

556178-5253 är organisationsnummer för verksamheten Industriaktiebolaget Polyester Betong. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Industriaktiebolaget Polyester Betong är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Industriaktiebolaget Polyester Betong finns i.

Industriaktiebolaget Polyester Betong har varit registrerat sedan 1973-03-22 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Industriaktiebolaget Polyester Betong så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Industriaktiebolaget Polyester Betong är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Industriaktiebolaget Polyester Betong är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Industriaktiebolaget Polyester Betong så kan ni göra det på telefon genom 0346-771052 eller genom brev på följande adress:
Solakull 206, 310 50, Slöinge

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av betong ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Industriaktiebolaget Polyester Betong och det är Wennerholm, Sven Gunnar Christian som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennerholm, Elna Anita som är född 1938 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln Revisor, MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor,