Lackverkstan i Falkenberg AB

Hallands län

Information

Lackverkstan i Falkenberg AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Lackverkstan i Falkenberg AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lackverkstan i Falkenberg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lackverkstan i Falkenberg AB har haft sedan 1994-01-01. Lackverkstan i Falkenberg AB har funnits sedan och 1975-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lackverkstan i Falkenberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tulpanv. 15, 311 33, Falkenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0346-13570.

Falkenberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lackverkstan i Falkenberg AB Privat, ej börsnoterat.

Lackverkstan i Falkenberg AB har idag 556187-1236 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ahlgren, Carl Fredrik -Pedersen, Dennis Hofmann är den som för stunden ansvarar för Lackverkstan i Falkenberg AB

Bolaget skall bedriva billackering och bilskadereparationer samt industri- och legolackering samt därmed förenlig verksamhet.

I Lackverkstan i Falkenberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahlgren, Carl Fredrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pedersen, Dennis Hofmann som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Anita Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Pedersen, Inger Carina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hall, Jörgen Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Hall Revision AB som är född och har titeln Revisor.