Soli Energi AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Soli Energi AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Falkenberg här finns det många olika Aktiebolag. Soli Energi AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Falkenberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Soli Energi AB är momsregistrerat sedan1976-01-01 och har organisationsnummer 556191-9597.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0346-20011 alternativt besöka eller skicka post till Soli Energi AB på följande adress Ottos v. 13, 311 43, Falkenberg.

Soli Energi AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Soli Energi AB så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Gunvor Monica som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsult- och affärsverksamhet inom vindkraft och produktion av energi samt därmed liknande verksamhet. Bolaget skall även bedriva förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed liknande verksamhet.