Grenhult Gården AB

Hallands län

Information

556196-4387 är organisationsnummer för verksamheten Grenhult Gården AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grenhult Gården AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Grenhult Gården AB finns i.

Grenhult Gården AB har varit registrerat sedan 1978-02-14 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Grenhult Gården AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Grenhult Gården AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Grenhult Gården AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Grenhult Gården AB så kan ni göra det på telefon genom 0346-715550 eller genom brev på följande adress:
Skolg. 14, 311 31, Falkenberg

Bolaget skall bedriva behandlingshem för flickor, utbildning, psykoterapi, neuropsykologisk utredning och konsultverksamhet inom psykolog och psykoterapeutområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Grenhult Gården AB och det är Wessely, Carl-Herbert som är född 1946 och har titeln VD, Wessely, Carl-Herbert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Wessely, Eva Camilla som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lagesson, Lars Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Hallandsrevisorn AB som är född och har titeln Revisor,