Torebo Gård Aktiebolag

Hallands län

Information

Torebo Gård Aktiebolag är ett av många företag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Torebo Gård Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Torebo Gård Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Torebo Gård Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1978-12-21. Men sedan 1979-01-01 så har Torebo Gård Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Torebo, 311 93, Långås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Torebo Gård Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-93002.

Falkenberg arbetar för att företag som Torebo Gård Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Torebo Gård Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall driva jord- och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Torebo Gård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Torebo Gård Aktiebolag och det är följande personer, Lilliehöök, Fredrik Malcolm B som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilliehöök, Karin Agneta Elise som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Torebo Gård Aktiebolag är 556198-7586.