Cirkus Minimum - Maximum Aktiebolag

Hallands län

Information

Cirkus Minimum - Maximum Aktiebolag är ett bolag som finns i Falkenberg. I Cirkus Minimum - Maximum Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Källqvist, Bengt Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Inger Ann-Cathrine som är född 1959 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisor, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Cirkus Minimum - Maximum Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Cirkus Minimum - Maximum Aktiebolag på telefon 0325-31370.

Bolaget skall driva cirkusverksamhet, kioskförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Cirkus Minimum - Maximum Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Cirkus Minimum - Maximum Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Cirkus Minimum - Maximum Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-09-11 och Cirkus Minimum - Maximum Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cirkus Minimum - Maximum Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Cirkus Minimum - Maximum Aktiebolag har 556226-8416 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.