Falkenbergs Ekonomipumpar Aktiebolag

Hallands län

Information

Falkenbergs Ekonomipumpar Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Falkenbergs Ekonomipumpar Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Falkenbergs Ekonomipumpar Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Falkenbergs Ekonomipumpar Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1983-08-01. Men sedan 1984-01-01 så har Falkenbergs Ekonomipumpar Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Servicev. 6, 311 33, Falkenberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Falkenbergs Ekonomipumpar Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-84920.

Falkenberg arbetar för att verksamheter som Falkenbergs Ekonomipumpar Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Falkenbergs Ekonomipumpar Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, installation, service av handel med värmepumpar och värmeanläggningar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Falkenbergs Ekonomipumpar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fritzson, Fritz Göran -Fritzson, Tore Gösta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Falkenbergs Ekonomipumpar Aktiebolag och det är följande personer, Fritzson, Tore Gösta som är född 1945 och har titeln VD, Fritzson, Tore Gösta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritzson, Fritz Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fritzson, Lena Christina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Norberg, Per Ove Mikael som är född 1956 och har titeln Revisor, Konrev som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Falkenbergs Ekonomipumpar Aktiebolag är 556232-0100.