IBC International Handling Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall driva konstruktion, tillverkning och marknadsföring av maskiner för fyllning och tömning av storsäckar samt all utrustning som har samband med storsäckshantering jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för IBC International Handling Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är IBC International Handling Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1984-09-10 så skapades IBC International Handling Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel IBC International Handling Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

IBC International Handling Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556247-2091 är organisationsnummret för bolaget som finns i Falkenberg.

Just nu är IBC International Handling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med IBC International Handling Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0346-56910 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom IBC International Handling Aktiebolag är Zander, Bo Niclas som är född 1970 och har titeln Extern VD, Svensson, Eva Ingegärd som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Leif Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Gunnar Gustav Adolf som är född 1981 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Johansson, Claes Tomas som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .