Ullareds Färg och Måleri Aktiebolag

Hallands län

Information

Ullareds Färg och Måleri Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Ullareds Färg och Måleri Aktiebolag finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ullareds Färg och Måleri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ullareds Färg och Måleri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ullareds Färg och Måleri Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ullareds Färg och Måleri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hedeviv. 12, 310 60, Ullared men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5530760.

Falkenberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ullareds Färg och Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ullareds Färg och Måleri Aktiebolag har idag 556248-4153 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Ullareds Färg och Måleri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva målerirörelse och försäljning av färg samt därmed förenlig verksamhet.

I Ullareds Färg och Måleri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Jan Paul Roland som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, John Roger Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ulf Stefan Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, .