ECE-Data Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och ECE-Data Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och ECE-Data Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ECE-Data Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ECE-Data Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-01-20. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som ECE-Data Aktiebolag ska trivas.

ECE-Data Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och tillverkning av datautrustning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ECE-Data Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är ECE-Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med ECE-Data Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-715950.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lundahl, Thomas.

De som är på något sätt har med ECE-Data Aktiebolag är Holmström, Lars Torsten som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundahl, Thomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Bengt Canet som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Eirefelt, Rolf Henry Camillo som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantRevisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .

ECE-Data Aktiebolag har 556270-6969 som sitt organisationsnummer.