Aktiebolaget Stigsson Livs

Hallands län

Information

556274-5330 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Stigsson Livs. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Stigsson Livs är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Aktiebolaget Stigsson Livs finns i.

Aktiebolaget Stigsson Livs har varit registrerat sedan 1986-03-20 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Stigsson Livs så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Aktiebolaget Stigsson Livs är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Stigsson Livs är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Stigsson Livs så kan ni göra det på telefon genom 0346-96077 eller genom brev på följande adress:
Havsv., 311 71, Falkenberg

Bolaget skall bedriva handel inom dagligvarubranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Stigsson Livs och det är Arnqvist, Jonas Kenneth som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stigsson, Kent Arne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmros, Jessica Susanne som är född 1969 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln RevisorBiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor,