Trenkle Verktyg & Maskin Aktiebolag

Hallands län

Information

556275-5784 är organisationsnummer för verksamheten Trenkle Verktyg & Maskin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trenkle Verktyg & Maskin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Trenkle Verktyg & Maskin Aktiebolag finns i.

Trenkle Verktyg & Maskin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-04-08 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trenkle Verktyg & Maskin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Trenkle Verktyg & Maskin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Trenkle Verktyg & Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Bergvall Trenkle, Kerstin Birgitta E -Trenkle, Peter

Vill ni komma i kontakt med Trenkle Verktyg & Maskin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0346-10310 eller genom brev på följande adress:
Baldersv. 55, 311 42, Falkenberg

Bolaget skall bedriva handel med verkstadsmaskiner och verktyg, teknisk konsultation samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Trenkle Verktyg & Maskin Aktiebolag och det är Bergvall Trenkle, Kerstin Birgitta E som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Trenkle, Peter som är född 1943 och har titeln Suppleant, Svärdh, Sven Reino som är född 1951 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor,