Metall o Lego i Ätran Aktiebolag

Hallands län

Information

Metall o Lego i Ätran Aktiebolag är ett företag som finns i Falkenberg. I Metall o Lego i Ätran Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Jan Erik Artur som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulla Kerstin Sabina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Metall o Lego i Ätran Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Metall o Lego i Ätran Aktiebolag på telefon 0346-60475.

Bolaget skall bedriva metallbearbetning.

Idag är Metall o Lego i Ätran Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Metall o Lego i Ätran Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Metall o Lego i Ätran Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Metall o Lego i Ätran Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Metall o Lego i Ätran Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Metall o Lego i Ätran Aktiebolag har 556279-9907 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.