Wastagård Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall idka jordbruk och stenbrytning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wastagård Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Wastagård Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1987-02-24 så skapades Wastagård Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Wastagård Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Wastagård Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556292-3499 är organisationsnummret för företaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Wastagård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Wastagård Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0346-40005 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wastagård Aktiebolag är Larsson, Sven Johan Arne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Carl Johan Åke som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .