Bengt & Arne Gustavssons Bygg i Älvsered Aktiebolag

Hallands län

Information

Bengt & Arne Gustavssons Bygg i Älvsered Aktiebolag är ett bolag som finns i Falkenberg. I Bengt & Arne Gustavssons Bygg i Älvsered Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Arne Georg som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Bengt Evald som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Anna-Karin som är född 1960 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bengt & Arne Gustavssons Bygg i Älvsered Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bengt & Arne Gustavssons Bygg i Älvsered Aktiebolag på telefon 0325-31477.

Bolaget skall idka byggmästarverksamhet omfattande byggnadsarbeten, handel med byggnadsmaterial och tomtmark samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bengt & Arne Gustavssons Bygg i Älvsered Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bengt & Arne Gustavssons Bygg i Älvsered Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bengt & Arne Gustavssons Bygg i Älvsered Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bengt & Arne Gustavssons Bygg i Älvsered Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bengt & Arne Gustavssons Bygg i Älvsered Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Arne Georg -Gustafsson, Bengt Evald

Bengt & Arne Gustavssons Bygg i Älvsered Aktiebolag har 556292-6450 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.