NordDesign Production Falkenberg AB

Hallands län

Information

I Falkenberg finns det ett Aktiebolag som heter NordDesign Production Falkenberg AB. Det finns flera verksamheter som liknar NordDesign Production Falkenberg AB i Hallands län. Falkenberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

NordDesign Production Falkenberg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1987-03-04 så har NordDesign Production Falkenberg AB varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är NordDesign Production Falkenberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med NordDesign Production Falkenberg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Holmagårdsv. 1, 311 50, Falkenberg. Vi ni istället prata med NordDesign Production Falkenberg AB så kan ni göra det på 0346-83440.

Bolaget skall beriva ombyggnad och applicering av konstfanér på köksinredningar jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hammar, Pär Rune Bertil som är född 1964 och har titeln VD, Hammar, Pär Rune Bertil som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Sten Roger Kenneth som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Gunilla Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Andersson, Kurt Axel som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantHGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

NordDesign Production Falkenberg AB har 556294-0402 som sitt organisationsnummer.