Långås Fastighets Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Långås Fastighets Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Långås Fastighets Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1987-08-27 så skapades Långås Fastighets Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

Långås Fastighets Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-08

556301-4876 är organisationsnummret för företaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Långås Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Långås Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0346-94097 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Karl Tore -Pettersson, Kjell Arne Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Långås Fastighets Aktiebolag är Larsson, Karl Tore som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Kjell Arne Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Gunvor Anita som är född 1945 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Lagesson, Lars Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, HGM Revision AB som är född och har titeln RevisorHallandsrevisorn AB som är född och har titeln Revisor, .