Unilogo Invest Aktiebolag

Hallands län

Information

556304-8635 är organisationsnummer för verksamheten Unilogo Invest Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Unilogo Invest Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Unilogo Invest Aktiebolag finns i.

Unilogo Invest Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-09-04 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Unilogo Invest Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Unilogo Invest Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Unilogo Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Unilogo Invest Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0346-53127 eller genom brev på följande adress:
Skreav. 45 B, 311 72, Falkenberg

Bolaget skall inom utbildnings- och konsultbranschen bedriva utveckling av filosofier och metoder för dessas tillämpning, och i samband därmed bedriva utbildnings- och konsultverksamhet samt upplåtande av rättigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Unilogo Invest Aktiebolag och det är Göranson, Per Staffan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Göranson, Inger Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Okdahl, Berne Gilbert som är född 1941 och har titeln Revisor, Jönsson, Bertil Gustaf Ingemar som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Okdahl Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor