Golvbolaget Persson & Co Aktiebolag

Hallands län

Information

Golvbolaget Persson & Co Aktiebolag är ett av många företag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Golvbolaget Persson & Co Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Golvbolaget Persson & Co Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Golvbolaget Persson & Co Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1987-11-10. Men sedan 1988-01-01 så har Golvbolaget Persson & Co Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Klippstigen 9, 311 42, Falkenberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Golvbolaget Persson & Co Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-10460.

Falkenberg arbetar för att företag som Golvbolaget Persson & Co Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Golvbolaget Persson & Co Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget ska bedriva försäljning av byggkeramik samt att äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Golvbolaget Persson & Co Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Golvbolaget Persson & Co Aktiebolag och det är följande personer, Jensen, Per Kristian Birger som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Nils Tommy Sivert som är född 1960 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Golvbolaget Persson & Co Aktiebolag är 556311-4825.