Midab Väst AB

Hallands län

Information

Midab Väst AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Midab Väst AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Midab Väst AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Midab Väst AB har haft sedan 2009-08-13. Midab Väst AB har funnits sedan och 2009-08-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Midab Väst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Murarev. 13, 311 35, Falkenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0346-17776.

Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Midab Väst AB Privat, ej börsnoterat.

Midab Väst AB har idag 556319-0007 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Midab Väst AB

Bolaget skall bedriva verksamhet såsom datakonsulter med inriktning på dataprogrammering, systemutveckling, projektledning, utredning och därmed förenlig verksamhet.

I Midab Väst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bauer, Hans Gunnar som är född 1946 och har titeln VD, Bauer, Hans Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Kjell Holger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kristiansson, Kent Ingvar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.