Ritz Conditori i Falkenberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva bageri-, konditori- och restaurang- verksamhet, handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ritz Conditori i Falkenberg Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Ritz Conditori i Falkenberg Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1988-03-10 så skapades Ritz Conditori i Falkenberg Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ritz Conditori i Falkenberg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ritz Conditori i Falkenberg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556321-3734 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falkenberg.

Just nu är Ritz Conditori i Falkenberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Ritz Conditori i Falkenberg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0346-10160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -Sporea, Valentino Georgel

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ritz Conditori i Falkenberg Aktiebolag är Sporea, Valentino Georgel som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Majlath, Ludovic som är född 1966 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .