Nordic Crane Wind AB

Hallands län

Information

Nordic Crane Wind AB är ett av många verksamheter som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Nordic Crane Wind AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nordic Crane Wind AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-02-12.

Nordic Crane Wind AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1988-06-03. Men sedan 2009-01-29 så har Nordic Crane Wind AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gjuteriv. 6 B, 311 32, Falkenberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nordic Crane Wind AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-715500.

Falkenberg arbetar för att verksamheter som Nordic Crane Wind AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nordic Crane Wind AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva lyft- och montering av vindkraft, driva mobilkran- och liftuthyrning, projektbaserade arbeten med inriktning på förflyttning, lyft av gods med specialutrustning inom tung godshantering samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nordic Crane Wind AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kynningsrud, Harald Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nordic Crane Wind AB och det är följande personer, Eirefelt, Rolf Henry Camillo som är född 1953 och har titeln VD, Eirefelt, Rolf Henry Camillo som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kynningsrud, Harald som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Humlekjaer, Rino som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Skretting, Trond Helge som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Nordic Crane Wind AB är 556326-8936.