Åsa & Hallands Transport Aktiebolag

Hallands län

Information

I Falkenberg finns det ett Aktiebolag som heter Åsa & Hallands Transport Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Åsa & Hallands Transport Aktiebolag i Hallands län. Falkenberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1988-06-14 så har Åsa & Hallands Transport Aktiebolag varit registrerat. Idag är Åsa & Hallands Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Åsa & Hallands Transport Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kabelv. 5, 311 50, Falkenberg. Vi ni istället prata med Åsa & Hallands Transport Aktiebolag så kan ni göra det på 0346-19610.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva speditions- och transportverksamhet, äga och förvalta fast egendom ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hermansson, Ann-Charlotte Carina som är född 1965 och har titeln VD, Hermansson, Ann-Charlotte Carina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Ralf Tore Peter som är född 1961 och har titeln Suppleant, Frej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln Revisor, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Åsa & Hallands Transport Aktiebolag har 556328-2655 som sitt organisationsnummer.