Engelssons Postorder Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Engelssons Postorder Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Engelssons Postorder Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Engelssons Postorder Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Engelssons Postorder Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-20. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Engelssons Postorder Aktiebolag ska trivas.

Engelssons Postorder Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva postorderförsäljning av konfektion, textiler o.d. samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Engelssons Postorder Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Engelssons Postorder Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Engelssons Postorder Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-713840.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Engelssons Postorder Aktiebolag är Engelsson, Stefan Per-Olof som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Engelsson, John Olof Arnold som är född 1934 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Engelssons Postorder Aktiebolag har 556333-9331 som sitt organisationsnummer.