Rune Flink Optik Aktiebolag

Hallands län

Information

I Falkenberg finns det ett Aktiebolag som heter Rune Flink Optik Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Rune Flink Optik Aktiebolag i Hallands län. Falkenberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Rune Flink Optik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1988-10-13 så har Rune Flink Optik Aktiebolag varit registrerat. Idag är Rune Flink Optik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Rune Flink Optik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Rune Flink Optik Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av optiska tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wolfhagen, Lars Niklas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Anneli Kristina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Flink, Karl Rune som är född 1935 och har titeln Suppleant, Larsson, Linda Viktoria som är född 1976 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Anneli Kristina .

Rune Flink Optik Aktiebolag har 556337-6549 som sitt organisationsnummer.