Skodon International i Falkenberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva import och detaljhandel med skor samt värdepappershandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fast egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skodon International i Falkenberg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Skodon International i Falkenberg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1988-11-25 så skapades Skodon International i Falkenberg Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Skodon International i Falkenberg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Skodon International i Falkenberg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556342-5304 är organisationsnummret för företaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Skodon International i Falkenberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Skodon International i Falkenberg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0346-80310 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skodon International i Falkenberg Aktiebolag är Karlsson, Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gunvor Monica som är född 1949 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Christer Viking som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .