Falk Media Aktiebolag

Hallands län

Information

Falk Media Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Falk Media Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Falk Media Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Falk Media Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1989-04-11. Men sedan 1989-01-01 så har Falk Media Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Pyrolav. 9, 181 60, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Falk Media Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7660140.

Falkenberg arbetar för att bolag som Falk Media Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Falk Media Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom reklambranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Falk Media Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Falk Media Aktiebolag och det är följande personer, Falk, Lars-Göran Gotthard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Ingrid Lovisa Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Norinder, Eva Birgitta som är född 1943 och har titeln Revisor, Kilafors Samrev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Falk Media Aktiebolag är 556348-8674.