SA Toffeln Aktiebolag

Hallands län

Information

556357-1313 är organisationsnummer för företaget SA Toffeln Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SA Toffeln Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som SA Toffeln Aktiebolag finns i.

SA Toffeln Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-04-27 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SA Toffeln Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

SA Toffeln Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SA Toffeln Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med SA Toffeln Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0346-13187 eller genom brev på följande adress:
Göteborgsv. 106, 311 33, Falkenberg

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av slippers (tofflor med korksula) till detaljhandeln samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SA Toffeln Aktiebolag och det är Svensson, Lars Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlén, Lars Niklas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,