Eneklippan Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt rådgivning och konsultverksamhet avseende arvode från styrelseuppdrag och juridiska arbeten som utföres av externt anlitade jurister.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eneklippan Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Eneklippan Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1989-04-21 så skapades Eneklippan Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Eneklippan Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Eneklippan Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-05-09

556357-5959 är organisationsnummret för bolaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Eneklippan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Eneklippan Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eneklippan Aktiebolag är Kindström, Johan Olov som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kindström, Jan Olov som är född 1936 och har titeln Suppleant, Mattisson, Ernst Johan Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .