Per Promotion AB

Hallands län

Information

556360-8701 är organisationsnummer för företaget Per Promotion AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per Promotion AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som Per Promotion AB finns i.

Per Promotion AB har varit registrerat sedan 1989-08-21 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per Promotion AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Per Promotion AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Per Promotion AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Skoglund, Else-Marie -Skoglund, Per-Gunnar Hjalmar

Vill ni komma i kontakt med Per Promotion AB så kan ni göra det på telefon genom 0346-80866 eller genom brev på följande adress:
Kroka 109, 311 33, Falkenberg

Föremålet för bolagets verksamhet är import, försäljning och uthyrning avseende fritidsartiklar och datorutrustning, idrotts- promotion, handel med möbler, inredning, textilier, konst och bild samt utbildning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Per Promotion AB och det är Skoglund, Per-Gunnar Hjalmar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Else-Marie som är född 1949 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor,